De ce?

Desi este un subiect destul de amplu, raspunsul este foarte simplu: masina asa cum este ea, se degradeaza si devalorizeaza cu fiecare minut trecut de cand a iesit pe poarta fabricii.

Creste valoarea de revanzare

Protejand vopseaua ii oferiti masinii un aspect mai placut, si ii cresteti valoarea de revanzare.

Aerodinamica si consum mai bun

Sa demonstrat stiintific ca o masina cu protectie de top aplicata, are un coeficient aerodinamic sensibil mai bun (masurabil). Pentru ca masina aluneca prin aer sensibil mai bine. Prin urmare si un consum mai bun.

Mai usor de spalat

Poate cel mai important beneficiu, este ca o masina protejata cu produse de calitate se spala semnificativ mai usor decat una fara protectie aplicata.

Vizibilitate mai buna

Sa nu uitam si aspectul practic din spatele volanului. Odata aplicata o protectie de calitate pe sticla (parbriz), experienta de codus pe ploaie devine mult mai intersanta. Am intalnit cazuri chiar, cand la 130 km/h pe autostrada nu mai era nevoie de stergatoare!

Efectul terapeutic

Atunci cand aplic o ceara sau un sealant, este pentru mine ca un fel de terapie. Am o slujba destul de stresanta si spalarea masinii de sambata sau duminica este pentru mine ca un ritual. In special in momentul in care trebuie sa aplic o protectie pe masina.

Nu va faceti griji, puteti sa aplicati o ceara pe masina chiar si in fata blocului. Exista ceruri precum Meguiar’s Ultimate Paste Wax care se pot aplica chiar si in lumina directa a soarelui fara a se usca prematur!

Avand in vedere toate avantajele tehnologice din ultimii ani. Chiar nu mai exista nici un fel de scuza sa iti lasi masina neprotejata!

(Visited 258 times, 1 visits today)