facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Confidentialitate

SC COLIN AUTO ONLINE SRL respecta caracterul privat si confidential al informatiilor si nu va furniza nici o informatie la terte parti cu exceptia curierului sau postei.Iar in acest caz vor fi furnizate strict informatiile necesare livrarii produselor catre Dvs

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC COLIN AUTO ONLINE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor Dvs este expedierea informatiilor cerute de Dvs, si/sau furnizarea catre Curier/Posta Romana a datelor Dvs de livrare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu colectarea datelor Dvs pe site, in scopul mentionat mai sus nu veti putea efectua o comanda on-line.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact-at-colinauto.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Termenul de stocare a datelor Dvs este de 12 luni de la ultima comanda efectuata. Efectuarea unei noi comenzi sau logarea in cont presupune extinderea automata a termenului de stocare a datelor cu inca 12 luni.

Creearea unui cont pe www.colinauto.ro presupune autentificarea cu o parola securizata. Utilizatorul are accces strict la datele lui personale. In accesarea datelor Dvs personale sunt implicati numai angajatii autorizati ai SC COLIN AUTO ONLINE SRL.

Serverele si terminalele de acces ale SC COLIN AUTO ONLINE SRL se afla in incinte securizate, la ele avand acces doar persoane autorizate prin user si parola.

In cazul unui mandat judecatoresc SC COLIN AUTO ONLINE SRL poate pune la dispozitia autoritatilor date cu caracter personal, numai in scopul precizat.

Terminalele SC COLIN AUTO ONLINE SRL sunt securizate folosind programe antivirus performate dar si FIREWALL pentru protectia datelor Dvs in cazul unor atacuri informatice.

Imprimarea datelor Dvs pe suport de hartie, se face doar pentru facturare si etichetarea coletelor. Curierul precum si Posta Romana fiind operatori inregistrati pentru colectarea datelor cu caracter personal. Imprimarea datelor se face doar de catre persoane autorizate din cadrul firmei noastre

Newsletter

* E-Mail: