Livrari si Retur

Toate comenzile vor fi procesate si trimise spre livrare in maxim 48 de ore de la plasarea lor in magazinul online, in masura disponibilitatii stocului, exceptie fac produsele din stocul furnizorului extern (2-3 zile) si produsele sau accesoriile OE (vopseluri de retus, accesorii auto originale, piese de origine). Termenul pentru produsele OE este inscris separat in pagina fiecarui produs si variaza de la 3 la 30 de zile. Comenzile plasate sambata, duminica sau in zilele de sarbatoare legale vor fi procesate/expediate in urmatoarea zi lucratoare.

 - Piese si Accesorii OE:

Pentru comenzile de piese OE sau marcate specific cu termen de livrare (originale,accesorii, vopseluri de retus, etc) se accepta doar plata cu cardul sau cu ordin de plata in cont.

- Taxe pentru livrare:

Livrarea produselor se face exclusiv prin Curier, iar clientul suporta taxele de livrare.

Taxa unica de transport prin Curier este de 12 lei, livrare in 24 de ore in raza de acoperire a Fan Courier - CLICK AICI! In cazul in care comanda Dvs depaseste 350 de lei ca valoare,produsele se vor livra gratuit, doar pentru comenzile efectuate on-line.

Comenzile cu livrare pe raza municipiului Bucuresti se expediaza prin Curier. Taxa unica pentru transport este de 8 lei. In cazul in care comanda Dvs depaseste 350 de lei ca valoare, produsele se vor livra gratuit pe raza municipiului Bucuresti, doar pentru comenzile efectuate on-line.

Plata la livrare a coletului va fi taxata cu 7 lei indiferent de localitate.

Pretul final platit de client este format din valoarea produselor comandate si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare percepute de Curier.


- Condtii contractuale:

Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea comenzii si primirea email-ului de confirmare a acesteia, intre parti (www.colinauto.ro si client) s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul este obligat sa ridice coletul cu marfa comandata, www.colinauto.ro considera acest contract, titlu executoriu pentru prejudiciile ce ii pot fi aduse prin neridicarea coletului, iar clientul accepta acesti termeni contractuali.

Termenii de livrare vor fi in concordanta cu timpii de livrare specificati de compania de curierat.

ATENTIE: Dupa plata coletului aveti obligatia sa verificati impreuna cu curierul daca produsele din interior sunt intacte. Daca unul sau mai multe produse sunt deteriorate, curierul completeaza impreuna cu destinatarul un proces verbal prin care se consemneaza acest lucru, urmand ca dupa constatare destinatarul a fi despagubit sau inlocuite produsele defecte.

Retur produse:

CONFORM LEGII: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientii persoane fizice www.colinauto.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, dupa ce au trimis un e-mail in care sa anunte aceast lucru.

Clientii persoane juridice nu pot returna produsele.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul returneaza contravaloarea produselor cumparate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de Client.

Coletele se vor returna numai pe adresa: Glodeanu Silistea, Jud Buzau, Str Principala nr 377.

Returnarea produselor se face exclusiv folosind formularul disponibil aici: FORMULAR DE RETUR

Nu pot fi returnate:
 • contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere in acest caz ;
 • furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara ;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator ;
 • furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;
 • furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de piata;
 • contractele in cazul carora consumatorul a solicitat in mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere;
 • furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
 • contracte incheiate in cadrul unor licitatii;
 • prestarea de sevicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau servicii privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.

Produsele se pot achita si cu cardul prin platforma euplatesc.ro folosind oricare din modalitatile de transport disponibile pe site.

Echipa: www.colinauto.ro

Aboneaza-te la Newsletter

* E-Mail: