facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline 300 ml

  • Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline 300 ml
Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline este special conceput pentru a fi aplicat tuturor tipurilor de motoare pe benzina utilizate la autoturisme, indiferent daca acestea vin cu sau fara convertoare catalitice de gaze pentru evacuare.

Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline trebuie utilizat in urmatoarele situatii:

  • Cand observati ca performanta motorului devine slaba;
  • Cand exista o crestere a consumului de combustibil;
  • Cand citirile privind emisiile va notifica, exista probleme de care trebuie sa aveti grija.

 

Beneficii : 

Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline este un agent de curatare concentrat care creste performanta generala a tuturor tipurilor de motoare pe benzina care sunt utilizate in mod obisnuit astazi. Unele dintre caracteristicile sale cheie sunt:

  • Datorita ingredientelor sale de inalta calitate, Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline este extrem de eficient si ajuta la curatarea intregului sistem de combustibil de la rezervor pana la camera de ardere;
  • Indeparteaza impuritatile, substantele daunatoare si rasinile din sistemul de alimentare, ceea ce imbunatateste performanta generala a motorului;
  • Prin restabilirea performantelor motorului, acest agent de curatare reduce consumul de combustibil si promoveaza economia de combustibil, reducand astfel costurile de functionare ale vehiculului.
  • Pastreaza senzorul lambda curat, ceea ce permite convertizorului catalitic de gaze pentru esapament sa functioneze corect. Acest lucru duce la o performanta mai buna a sistemului de emisii si reduce emisiile de gaze de esapament.

Instructiuni de utilizare :

Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline se caracterizeaza prin aplicarea sa extrem de usoara, care nu necesita niciun echipament pentru a fi utilizat.

Pur si simplu adaugati continutul flaconului metalic Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline direct in rezervorul de combustibil.

Dozare: Utilizati o sticla de 300 ml pe 80 de litri de combustibil si jumatate din sticla pe 40 de litri de combustibil

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: Aditiv Curatare Si Protectie Sistem Alimentare Benzina Valvoline 300 ml petrol system protect

Newsletter

* E-Mail: