facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Aditiv Curatare Sistem Diesel Liqui Moly ProLine 1L

  • Aditiv Curatare Sistem Diesel Liqui Moly ProLine 1L


Aditiv Curatare Sistem Diesel Liqui Moly ProLine 1L reduce emisiile poluante si optimizeaza opacitatea fumului inaintea testelor de emisii. Testat cu succes pe bancul de lucru. Curata depunerile pe duzele de injectie si din intregul sistem de injectie, precum si din camera de ardere. Previne blocarea duzelor de injectie. Optimizeaza procesul de combustie si reda puterea originala a motorului.

Aditiv Curatare Sistem Diesel Liqui Moly ProLine 1L este potrivit pentru toate motoarele pe motorina cu sau fara turbo. De asemenea potrivit pentru motoarele diesel cu filtru de particule. Se adauga direct in rezervor. Se foloseste ca masura de prevenire sau reparare a problemelor.

Continutul trateaza pana la 300 L de combustibil

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: