facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Burete Microfibra Dual Action Meguiars Finishing Disc 150 mm - 2 buc

  • Burete Microfibra Dual Action Meguiars Finishing Disc 150 mm - 2 buc
Discount 42 Lei


Optimizat pentru a oferi un luciu impresionant impreuna cu Microfiber Finishing Wax.

Meguiars DA Microfiber Finishing Discs sunt parte a sistemului Meguiars DA Microfiber Correction System. Cu microfibre moi si o interfata din spuma moale, discurile de microfibra meguiars ofera un luciu impresionant pe vopsea.

Burete Microfibra Meguiars DA Microfiber Finishing Discs sunt proiectate pentru maximum de eficienta! Interfata din spuma ofera un control fantastic al microfibrei pe vopsea. Pe masura ce miscati masina de polish pe vopsea, microfibra se adapteaza la curbele si conturul vopselei, distribuind polishul de finish sau ceara, foarte uniform pentru maxim de protectie si luciu!

Sistemul de corectie Meguiars DA Microfiber Correction System este proiectat pentru a fi folosit impreuna cu o masina orbitala de polishat.

Folositi o perie pentru curatarea frecventa a microfibrei! Spalati doar cu detergent lichid si fara balsam! Nu lasati polishul timp indelungat pe microfibra pentru a preveni deteriorarea prematura! Nu spalati impreuna cu bureti din spuma sau alte lavete din microfibra!

Diametru 86 mm


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 12.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: