facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Menzerna Heavy Cut 1000 (HC1000) 1L

  • Menzerna Heavy Cut 1000 (HC1000) 1L

Polish Abraziv Menzerna Heavy Cut 1000 este un compound foarte puternic pentru inlaturarea zgarieturilor pe vopsele noi sau vechi. Acest polish fara silicon, cu praf putin inlatura zgarieturile agresive, supravopsirea si ale defecte de tip " Panza de paianjen" dar acest polish termina ca un polish de finish. Lasand in urma un finish exceptional.

Elimina zgarieturi de smilgher pana la 1000-1500 grit cu praf minim. Este unul din cele mai agresive polishuri abrazive de la Menzerna. Pe vopseluri mai deschise la culoare este posibil sa nu necesite sa fie urmat de un polish de finish. Pe vopseluri colorate recomandam inca un pas cu Menzerna Super Finish 4000.

De fapt Menzerna Heavy Cut 1000 nu este un compound adevarat este mai degraba un polish mediu ceva mai abraziv. Polishul Abraziv de tip compound traditional are abrazive de marime mare lasand in urma holograme foarte mari. Menzerna Heavy Cut 1000 are abrazive nano ce se sparg pentru a lasa in urma un finish exceptional.

Este potrivit chiar si pentru lacurile ceramice folosite de producatorii auto Mercedes, BMW, s.a.m.d

Puteti folosi produsul manul, cu ajutorul unei masini de polishat orbitale dar si cu ajutorul unei masini de polishat rotative, caz in care timpul de lucru va fi semnificativ mai mic.

Taiere 4.5.din 5 Luciu 1.5 din 5

Contine un flacon de 1Litru

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: polish abraziv, compound, heavy cut, pasta polish, abraziv menzerna

Newsletter

* E-Mail: