facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Quick Detailer Koch Chemie Quick and Shine 1L

  • Quick Detailer Koch Chemie Quick and Shine 1L

Quick and Shine este un tratament universal pentru orice suprafete.

Quick & Shine este un produs cu calitati recunoscute de ingrijire pentru toate suprafetele netede si vopsite (vopsele auto, lemn vopsit, sticla, piese de plastic, habitacluri, mobilier vopsit si instrumente muzicale, suprafete din otel inoxidabil etc.). Curata, ingrijeste si conserva, toate intr-un singur pas. Suprafetele raman cu un efect de intensificare a profunzimii culorii, fara urme si cu un luciu sclipitor. Amprentele si murdaria usoara sunt indepartate rapid si fara efort. Suprafetele tratate sunt conservate si resping apa și murdaria si sunt protejate impotriva remurdaririi rapide (efect de lotus).

Quick & Shine se indeparteaza repede si, prin urmare, este usor de utilizat. Tratamentele (polish, ceara) aplicate anterior sunt pastrate. Foarte potrivit pentru finisarea rapida a produselor expuse in showroom-uri sau la expoziții, precum și pentru pregatirea rapida a vehiculelor. Cu aprobarea Daimler.

Domenii de utilizare:

Vopsele auto, lemn vopsit, sticla, piese din plastic, habitacluri, mobilier vopsit si instrumente muzicale, suprafețe din otel inoxidabil, etc.

Indicații de utilizare:

Aplicați uniform prin pulverizare pe suprafetele care trebuie tratate si lustruiti cu o laveta profesionala din microfibra.

Nu utilizați pe suprafețe fierbinti. Inainte de utilizare verificați potrivirea si compatibilitatea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produs momentan indisponibil
livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: quik detailer, quick detailer, ceara lichida, spray detailer, koch chemie, quick shine, quick and shine, quick & shine

Newsletter

* E-Mail: