facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Quick Detailer Koch Chemie Quick and Shine 1L

  • Quick Detailer Koch Chemie Quick and Shine 1L


Quick and Shine este un tratament universal pentru orice suprafete.

Quick & Shine este un produs cu calitati recunoscute de ingrijire pentru toate suprafetele netede si vopsite (vopsele auto, lemn vopsit, sticla, piese de plastic, habitacluri, mobilier vopsit si instrumente muzicale, suprafete din otel inoxidabil etc.). Curata, ingrijeste si conserva, toate intr-un singur pas. Suprafetele raman cu un efect de intensificare a profunzimii culorii, fara urme si cu un luciu sclipitor. Amprentele si murdaria usoara sunt indepartate rapid si fara efort. Suprafetele tratate sunt conservate si resping apa și murdaria si sunt protejate impotriva remurdaririi rapide (efect de lotus).

Quick & Shine se indeparteaza repede si, prin urmare, este usor de utilizat. Tratamentele (polish, ceara) aplicate anterior sunt pastrate. Foarte potrivit pentru finisarea rapida a produselor expuse in showroom-uri sau la expoziții, precum și pentru pregatirea rapida a vehiculelor. Cu aprobarea Daimler.

Domenii de utilizare:

Vopsele auto, lemn vopsit, sticla, piese din plastic, habitacluri, mobilier vopsit si instrumente muzicale, suprafețe din otel inoxidabil, etc.

Indicații de utilizare:

Aplicați uniform prin pulverizare pe suprafetele care trebuie tratate si lustruiti cu o laveta profesionala din microfibra.

Nu utilizați pe suprafețe fierbinti. Inainte de utilizare verificați potrivirea si compatibilitatea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 12.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: