facebook Pixel
Programul in vacanta de Rusalii 2023: 01.06-05.06 Liber. 06.06.2023 Program Normal.
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly 100 ml

  • Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly 100 ml


Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly curata si protejeaza viziera de la casca moto. Mentine efectul de anti-aburire pe sticla sau plastic. Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly are efect pe termen lung, indepartand mizeria, insectele, straturile de ulei si chiar silicon.

Pentru o vedere clara si siguranta sporita folositi frecvent!

Mod de utilizare: Testati compatibilitatea cu vizierele din plastic ce urmeaza a fi curatate. Pulverizati lichidul pe suprafata, lasati-l sa actioneze si indepartati cu o carpa umeda sau burete.
Pt efect anti-aburire: Aplicati Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly si lasati sa se usuce.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: Solutie Curatare Viziera Casca Moto Liqui Moly 100 ml

Newsletter

* E-Mail: