facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Solutie Restaurare Plastic Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer 473 ml

Solutie Restaurare Plastic Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer 473 ml restaureaza, revigoreaza si protejeaza ornamentele exterioare nevopsite din plastic mat, rapid si usor.

Folosind tehnologia avansata SiO2 pentru a crea un aspect de nou pe ornamentele exterioare ale masinii, care rezista spalarii, ploii si intemperiilor. Hybrid Ceramic Trim Restorer aduce o noua viata tuturor ornamentelor exterioare nevopsite din plastic, vinil si cauciuc, cum ar fi barile de protectie, mulaje, manerele usilor, carcasele oglinzilor retrovizoare si carcasele parbrizului.

Asadar, daca ornamentele din plastic si vinilul exterior sunt decolorate, si fac masina sa para mai veche decat este in realitate, restaureaza-le cu o solutie durabila si o stralucire care rezista!

Protectie de durata: protectie ceramica hibrida de lunga durata.

Tehnologie avansata Sio2: rezista ploii, spalarii si elementelor cu ajutorul tehnologiei avansate SiO2.

Restabiliti aspectul original: reda negrul si stralucirea plasticului exterior nevopsit si a pieselor ornamentale.

Utilizare versatila: ideal pentru utilizare pe plastic exterior nevopsit si vinil, cum ar fi piesele ornamentale, muluri, manere de usi, bare de protectie, carcase de oglinzi si carcase de parbriz.

Usor de utilizat: sterge suprafata uniform si apoi sterge excesul.

Cantitate: 473 ml


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: solutie, restaurare, dressing, plastic, plastice, exterior, meguiars, meguiar's, hybrid, ceramic, trim, restorer, profesional, profesionala

Newsletter

* E-Mail: