facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Tratament Hidrofob Geamuri Meguiars Glass Sealant 118 ml

  • Tratament Hidrofob Geamuri Meguiars Glass Sealant 118 ml

Meguiars Perfect Clarity Glass Sealant este o formula pe baza de polimeri care adera perfect la sticla exterioara pentru a forma o bariera transparenta, hidrofobica, ce respinge ploaia, mizeria, uleiurile, zapada iar geamurile nu mai ingheata usor!

Meguiars Perfect Clarity Glass Sealant functioneaza impreuna cu aerul ce trece in mod natural peste masina pentru a respinge rapid apa ce se formeaza pe parbriz la viteze de peste 50 km/h, rezultand o vizibilitate crescuta dar si o siguranta mai mare la volan!

Picaturile de ploaie si mizeria pur si simplu sar de pe parbriz si se scurg de pe suprafetele tratate.

Meguiars Perfect Clarity Glass Sealant va ajuta la curatarea mai usoara a geamurilor inghetate in conditii de temperatura scazuta.

Cum se aplica:

  • Curatati meticulos sticla. Folosit o argila pentru decontaminare si Meguiars Perfect Clarity Glass Polishing Compound pentru a inlatura contaminantii.
  • Aplicati Meguiars Glass Sealant pe aplicatorul de culoare gri inclus in pachet si aplicati pe geamuri folosind miscari lungi ce se suprapun pentru o acoperire uniforma si completa. Lucrati pe bucati pana ce intreg parbrizul a fost acoperit.
  • Lasati produsul sa se usuce pentru 5-10 minute. Nota: in climat umed sau rece este posibil ca timpul de uscare sa creasca pana la 15-30 minute.
  • Aplicati niste apa pe un prosop de microfibra si stergeti excesul de produs de pe suprafata.
  • Pentru a va asigura ca ati acoperit uniform suprafata aplicati inca un strat de Glass Sealant si stergeti imediat dupa! Nu atingeti suprafata pentru cel putin 1 ora de la uscarea completa a produsului!

Continut Pachet:

  • 1 x 118ml Meguiars Glass Sealant
  • 1 x Foam applicator pad

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: