facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Lichid Parbriz Iarna - Concentrat 1L- Xtreme Nano Pro

  • Lichid Parbriz Iarna - Concentrat 1L- Xtreme Nano Pro

Solutia concentrata de spalat parbrizul de Iarna cu nano particule este un lichid concentrat de spalat si curatat parbrizul pentru sezonul de iarna. Previne inghetarea lichidului in rezervorul de spalat parbriz, tuburi si diuze. Formula noua contine o proportie marita cu 30% a componentelor speciale de iarna si particule inovative nano, care formeaza impreuna un strat fin de apa pe suprafata sticlei. In urma imbunatatirii stratului de acoperire cu detergenti, viteza de curatare se mareste semnificativ si straturile orbitoare si riscante pot fi inlaturate si mai repede de pe suprafata parbrizului. Nu ataca vopseaua, suprafetele cromate, cauciucul sau masele plastice.

Se foloseste dupa urmatoarele instructiuni:

Protectie:

* -30 grade celsius: Doua parti Solutie concentrata parbriz iarna cu nano particule, o parte apa

* -20 grade celsius o parte Solutie concentrata parbriz iarna cu nano particule, o parte apa

* -10 grade celsius o parte Solutie concentrata parbriz iarna cu nano particule, doua parti apa

Produsul are un miros placut de lamaie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: