facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Meguiars All Purpose Cleaner Plus - Solutie Curatare Interior 3.78 L

  • Meguiars All Purpose Cleaner Plus - Solutie Curatare Interior 3.78 L

Meguiars All Purpose Cleaner Plus este o solutie universala de curatat pentru toate suprafetele din domeniul auto!

Meguiars All Purpose Cleaner Plus curata aproape orice! Curata mocheta, vinilin, motoare, anvelope, tapiterie, piele, plastic transparent si colorat, dar si sticla. Meguiars All Purpose Cleaner Plus poate fi diluat pentru orice fel de sarcina. Curata fiecare suprafata cu un singur produs!

Meguiars All Purpose Cleaner Plus este un vechi favorit al multor fani Meguiars. Este la fel de versatil si eficient precum varianta verde dar are un miros placut de portocale! Detailerii profesionisti pot sa curete total interiorul unei masini folosind Meguiars All Purpose Cleaner Plus si lasand in urma un miros placut!

Meguiars All Purpose Cleaner Plus poate fi diluat pentru fiecare provocare. Pentru sarcini grele cum sunt: cauciucuri, motoare sau interiorul apripilor diluati apc 1:4 cu apa. Pentru putere medie de curatare 1:10 cu apa. Desigur puteti ajusta ratia de dilutie dupa nevoi.

Meguiars All Purpose Cleaner Plus este o solutie excelenta ce poate fi folosita inclusiv in aparatele cu injectie extractie. Diluati APC Plus 1:64 cu apa, pentru a obtine o solutie puternica care nu face spuma. Mochetele nu vor mai fi lipicioase dupa tratament!

Meguiars All Purpose Cleaner Plus curata toate aceste suprafete: motoare, mochete, bord si panourile de usi din plastic, panourile de instrumente, anvelope si jante, piele, vinilin, tapiterie.

Ajustati Meguiars All Purpose Cleaner Plus D104 dupa nevoi. Meguiars All Purpose Cleaner Plus este foarte economic. Foarte concentrat si versatil. APC+ poate inlocui un raft intreg de produse speciale. Nu este de mirare ca multi detaileri profesionisti nu se lipsesc de acest produs cu rezultate impresionante

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: meguiars, all, purpose, cleaner, plus, solutie, curatare, interior, gallon, 3, 78l, apc, tapiterie, universala, mochete, textile, injectie, extractie, purpoce, curatat, tapiteria, auto

Newsletter

* E-Mail: