facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Menzerna Super Finish SF3800 250 ml

  • Menzerna Super Finish SF3800 250 ml

Menzerna Super Finish SF3800 aduce o noua era in domeniul polishurilor de finish.

Acesta este probabil unul din cele mai buna polishuri de finish de pe piata, cu o putere de taiere foarte mica. Face parte din gama profesionala de la Menzerna, insa impune o usurinta in utilizare, care il face potrivit chiar si pentru entuziasti. Rezultatele il recomanda ca un polish ce indeparteaza hologramele obtinute cu polishuri mai agresive

Folosind unele din cele mai fine substante abrazive , acest polish este capabil sa indeparteze zgarieturile usoare, lasand in urma unul din cele mai lucioase finishuri imaginabile. Menzerna confirma ca acest polish contine cele mai mici si mai uniforme abrazive din lume, aceste particule au muchii ascutite care taie cu usurinta prin lacurile ceramice de ultima generatie, ca si pe lacurile celorlalti producatori auto. Aceasta tehnologie se traduce in rezultate fantastice, obtinandu-se unele din cele mai bune rezultate din lume, in materie de luciu. Menzerna catalogheaza acest produs cu un luciu de 5 din 5 . Impreuna cu o putere moderata de taiere, aceste date fac din polishul Menzerna Super Finish SF3800 un lucru de exceptie.

Menzerna Super Finish SF3800 a devenit standardul in materie de polishuri pentru finish, fiind dezvoltat initial pentru lacurile ceramice foarte dure, acum este folosit pe toate tipurile de lac existente pe piata. Acest produs garanteaza sa lase in urma o stralucire exceptionala.

  • Inlatura zgarieturile fine, sau urmele de la smilgher cu granulatie (2500-3000).
  • Microabrazivele super fine lasa in urma o stralucire exceptionala.
  • Foarte usor de inlaturat si aplicat.

Taiere: 1 (Maximum: 5)
Luciu: 5.0 (Maximum: 5.0)

Dimensiuni: Flacon de plastic de 250 ml(ambalaj original).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 9.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: