facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Perie Curatare Tapiterie Textila Si Plastic Meguiar's Carpet Interior Brush

  • Perie Curatare Tapiterie Textila Si Plastic Meguiar's Carpet Interior Brush

Peria de curățare pentru tapițerie textilă și plastic Meguiar's Carpet Interior Brush este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a ajuta la curățarea și menținerea aspectului impecabil al tapițeriei din mașină, inclusiv a plasticului din interior.

În primul rând, peria este fabricată din materiale durabile, care permit utilizarea ei timp îndelungat fără deteriorarea sau uzarea în exces. De asemenea, peria este proiectată cu o formă ergonomică, care permite o prindere confortabilă și un control precis în timpul utilizării.

Părul dens și moale de pe perie ajută la îndepărtarea eficientă a prafului, a murdăriei și a altor particule de pe suprafața tapițeriei textile și a plasticului. În plus, peria este concepută pentru a nu zgâria sau deteriora suprafața, astfel încât să puteți fi sigur că tapițeria dvs. va fi protejată în timpul procesului de curățare.

Pentru a utiliza peria, se recomandă să se aplice mai întâi un produs de curățare specific tapițeriei textile sau plasticului, apoi să se utilizeze peria pentru a îndepărta murdăria. În final, se poate utiliza un aspirator pentru a elimina orice resturi de murdărie și pentru a obține o curățenie perfectă.

Perii portocalii sunt ideali pentru acele pete mai incapatanate iar perii galbeni mai moi sunt pentru acele suprafete delicate: Plastic, piele s.a.m.d

În concluzie, peria de curățare pentru tapițerie textilă și plastic Meguiar's Carpet Interior Brush este un instrument indispensabil pentru proprietarii de mașini care doresc să mențină interiorul vehiculului lor într-o stare impecabilă. Datorită formei sale ergonomice, materialului de calitate și a părului moale, peria este eficientă și delicată cu suprafața tapițeriei, oferindu-vă astfel un rezultat de curățenie excelent.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: perie, pensula, curatat, curatare, tapiterie, textila, plastic, meguiars, meguiar's, carpet, interior, brush

Newsletter

* E-Mail: