facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Polish Meguiars 105 Ultra Compound 0.945 L

  • Polish Meguiars 105 Ultra Compound 0.945 L

Meguiars 105 Ultra-Cut Compound este un compound pentru o corecte rapida a vopselei cu minimum de holograme. Super-micro abrazivele lasa in urma cel mai bun finish din aceasta clasa necesitand foarte putina finisare cu M205. Inlatura cele mai grele zgarieturi rapid impreuna cu Meguiars M105 Ultra-Cut Compound. Versiune aprobata pentru folosire cu masina de polish orbitala!

Meguiars Mirror Glaze 105 Ultra-Cut Compound utilizeaza tehnologie SMAT care niveleaza foarte efiicent zgarieturile si petele de pe vopsea lasand in urma un finish aproape gata de ceruit!. Spre deosebire de compoundul traditional care lasa holograme si micro-zgarieturi, Meguiars 105 Ultra-Cut Compound lasa in urma un luciu mai profund cu foarte putine micro-zgarieturi sau deloc! Doar o trecere rapida si este suficient ca vopseaua ta sa scape de acele zgarieturi urate. O pasa rapida cu M205 face ca vopseaua ta sa fie perfect pregatita pentru ceara!

Adevaratul beneficiu al lui Meguiars Mirror Glaze 105 Ultra-Cut Compound este viteza de lucru! Tehnologia SMAT indeparteaza rapid zgarieturile de hartie abraziva de pana la P1200. De asemenea foarte eficient si pentru indeparteaza efectelor ploii acide, zgarieturi sau holograme! In loc sa dai de mai multe ori in acelasi loc cu un compound de slaba calitate. Poti da odata si bine cu Meguiars 105! Datorita faptului ca M105 termina treaba atat de repede si cu abrazive atat de mici, acesta lasa un luciu impresionant in urma! Pentru detailerii profesionisti Meguiars M105 salveaza foarte mult timp!

Meguiars Mirror Glaze #105 Ultra-Cut Compound este ideal de folosit in vopsitorii, pentru ca nu contine silicon sau substante de umplere. Formula este perfecta inclusiv pentru vopselurile mai noi: ceramice si cu autorefacere!

Meguiars Mirror Glaze 105 Ultra-Cut Compound trebuie aplicat cu o masina de polish daca planuiesti sa lustruiesti un intreg autovechicul. Lucrati la maximum 1500 to 2000 RPM atunci cand folositi o masina rotativa si un burete dur sau unul din blana de miel! Lucrati solutia pana ce incepe sa se usuce. Stergeti solutia folosind o laveta de microfibra recomandata. Daca este necesar urmati M105 de M205 pentru a obtine un luciu perfect!

Meguiars Mirror Glaze #105 Ultra-Cut Compound poate fi aplicat si manual pe zone mai mici acolo unde masina de polish nu poate ajunge!

Disponibil in flacon cu dop flip top de 0.945 L

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: polish abraziv, compound polish manual, polish meguiars, compound meguiars, abrasive polish, meguiars ultra-cut, meguiars ultra compound, meguiars 105, meguiars m105

Newsletter

* E-Mail: