facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Polish Meguiars 205 Ultra Finishing Polish 946 ml

  • Polish Meguiars 205 Ultra Finishing Polish 946 ml

Rezultate impresionante si fara holograme, pe toate tipurile de vopsea!

Daca folositi Meguiars 105 Ultra-Cut Compound, o sa iubiti Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish. Acest polish a fost proiectat sa il urmeze pe M105 si de altfel orice alt compound Meguiars pentru a indeparta micro-zgarieturile si pentru a restaura luciul perfect! Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish va va oferi un rezultat impecabil atunci cand este aplicat de mana sau cu masina orbitala.

Ce il face pe Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish unic? Acesta contine abrazive de tip SMAT exact ca si compoundul M105. Micro abrazivele permit polishului sa taie extrem de rapid si sa lase in urma un finish impecabil totul dupa doar cateva treceri! Micro abrazivele nu isi schimba dimensiunea la fel ca abrazivele din polishul normal, ceea ce face ca M205 sa poata avea un timp lung de lucru daca este necesar!

Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish este usor de folosit inclusiv de mana sau cu un aparat orbital. Formula speciala nu face praf si se curata foarte usor cu o laveta de microfibra.

Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish nu contine chimicale daunatuare sanatatii si poate fi folosit fara probleme in vopsitorie deoarece nu contine substante de umplere sau silicon!

Folositi Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish pe orice tip de vopsea. Folositi M205 singur pentru inlaturarea defectelor usoare sau impreuna cu M105 pentru a atinge un luciu perfect chiar si pe vopselele mai uzate!

Aplicati Meguiars Mirror Glaze 205 Ultra Finishing Polish folosind un burete din spuma de finish si folosind masina Dvs orbitala. Folisind masina rotativa lucrati la viteze cuprinse intre 1000-15500 rpm. Folosind masina orbitala lucrati pe treapta 4 sau 5 de viteza. Lucrati pe o zona de aproximativ 50 x 50 cm si stergeti mai apoi polishul rezidual folosind o laveta de microfibra dedicata!

Folositi o solutie de inspectie a vopselei pentru a verifica rezultatul! Folositi mereu un sealant sau o ceara pentru a conserva rezultatul!

Flacon 946 ml cu dop flip top pentru aplicare usoara!


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

livrare rapida Livrare rapida de la 13.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: polish finish, finishing polish, ultra finishing polish, 205 ultra, meguiars 205, finish abrasive, meguiars, finish, meguiars last step polish

Newsletter

* E-Mail: