facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Brilliant Shine Detailer Sonax 5L

  • Brilliant Shine Detailer Sonax 5L


Continut: 5 Litri

Ceara lichida gata de folosit. Nu necesita diluare pentru un finish rapid si extra-lucios. Poate fi folosit si in showroom pentru inlaturarea prafului fin de pe caroserie fara a zgaria suprafata vopsita. Recomandat si pentru folosirea dupa fiecare spalare pentru a intretine suprafetele vopsite protejate cu ceara sau sealant. Oferind in felul acesta si un aspect mai vibrant!



Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 12.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: