facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Burete Microfibra Dual Action Flexipads Microfiber Cutting Pad 125 mm

  • Burete Microfibra Dual Action Flexipads Microfiber Cutting Pad 125 mm

Burete Microfibra Flexipads ofera multiple avantaje fata de bureții tradiționali din spuma. Poate cel mai important avantaj este rapiditatea cu care se îndepărtează zgârieturile de pe suprafața vopsita.

De asemenea, fata de buretii din spuma durabilitatea bureților din microfibra este semnificativ mai mare. Se pot realiza cu circa 150% mai multe lucrări.

Recomandați pentru mașinile de tip Dual Action si Rotative

Diametru: 125 mm

Grosime strat spuma: 10 mm

Diametru gaura centrare: 19 mm

Max RPM: 3000
Max OPM: 4500

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: