facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Burete Parti Plastic Sonax Care Pad For Plastics

  • Burete Parti Plastic Sonax Care Pad For Plastics

Burete Parti Plastic Sonax Care Pad For Plastics este un burete pentru ingrijirea panourilor de plastic din interiorul masinii. Datorita ergonomiei in utilizare poate ajunge si in acele locuri mai greu accesibile.

Buretele este construit din microfibra special conceputa pentru aplicarea solutiilor de tip dressing dar si a solutiilor de curatat.

Poate fi folosit pentru aplicarea oricarui dressing la interior. De asemenea foarte bun pentru aplicarea uniforma a oricarui spray pentru ingrijirea bordului sau  plasticului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Etichete: aplicator, microfibra, plastic, plastice, burete, parti, sonax, care, pad, for, plastics

Newsletter

* E-Mail: