facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml

  • Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml
Discount 13 Lei


Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml curata cu precizie jantele de aliaj pentru o curatare sigura si eficienta a prafului de placute si a mizeriei persistente.

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml este foarte eficienta, nu contine acizi, avand un ph de doar 7 este sigura chiar si pentru jantele de aluminiu sau jante cromate. Formula este de asemenea eficienta si sigura pentru a fi folosita pe jantele vopsite fara a deteriora stratul de lac.

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml contine ingrediente unice in piata care sunt capabile sa dizolve depunerile de fier. Pe durata functionarii, vehiculului vostru jantele aduna contaminanti de la discurile de frana precum si de la placutele de frana, datorita temperaturilor foarte mari aceste depuneri raman prinse pe jantele de aliaj. Praful de placute contine niveluri inalte de fier si odata lipite de janta, devin foarte greu de dizolvat si inlatura fara folosirea unor subtante foarte acide.

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect 500 ml se poate aplica sub forma de spuma folosind un spray spumant, sau cu un spray obisnuit. Pe masura ce solutia incepe sa isi faca efectul asupra particulelor de fier solutia isi schimba culoarea in rosu, semnalizand prezenta particulelor de fier pe suprafata jantelor. Culoarea rosie semnalizeaza transformarea fierului lipit pe jante intr-un complex lichid solubil in apa pentru a fi inlaturat foarte usor. Praful de placute persistent, sau mizeria persistenta pot necesita agitarea solutiei pe jante, insa de obicei nu este nevoie sa folosim decat un jet puternic de apa cu ajutorul aparatului de spalat cu presiune.

Atentie: Optiunea Mostra nu include si cap spray!
Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: