facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

SONAX LAVETA MICROFIBRA INTERIOR - 2buc

  • SONAX LAVETA MICROFIBRA INTERIOR - 2buc

SONAX LAVETA MICROFIBRA INTERIOR este compusa din particule microfine de poliester si fibre de poliamida. Microfibra este excelenta pentru inlaturarea prafului si murdariei.SONAX LAVETA MICROFIBRA INTERIOR este excelenta pentru suprafete cum ar fi geamurile, plasticele, vopsea, lemn, crom, etc.SONAX LAVETA MICROFIBRA INTERIOR are efect antistatic si nu lasa scame. De asemeni aceasta microfibra este ideala pentru suprafetele textile. Se poate spala in masina de spalat folosind un detergent lichid.

Prezentare: doua lavete de microfibra in ambalaj de carton.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


livrare rapida Livrare rapida de la 11.99 Lei
gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: