facebook Pixel
Program: Luni-Vineri 09:00 - 17:00
colinauto.ro

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect Plus 750 ml

Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect Plus 750 ml este o solutie de curatare jante aliaj sonax asemanatoare cu Sonax Full Effect, dar cu actiune mai rapida si mai puternica pe jante extrem de murdare. Formula cu putere imbunatatita pentru masinile Europene o face partenerul ideal pentru masina ta Mercedes, Audi, BMW, VW, si multi altii! Praful eliminat de placute si depus pe jantele de aliaj, dispare rapid si eficient cu ajutorul Sonax Xtreme Wheel Clenaer Plus!

Chimie Avansata si Eficienta!

Sigur pentru toate tipurile de roti!

Formula fara acid, cu PH neutru ce nu strica jantele din aliaj. Sigura pe foarte multe tipuri de roti cum ar fi: Cromate, Aluminiu, Otel, Lacuite, PVD, Vopsite, Capace de Plastic, Magneziu chiar si Roti Aftermarket pretentioase!

Solutie de Curatare Jante Aliaj Sonax, este eficienta pentru acasa, dar si pentru profesionisti!

Aplica si vezi cum formula isi schimba culoarea!

Formula Solutie Curatare Jante Aliaj Sonax Full Effect Plus 750 ml isi schimba culoarea in contact cu rezidurile feroase din placutele de frana. Culoare devine rosup aprins sau chiar mov, in functie de nivelul de contaminare prezent pe jantele din aliaj!

Instructiuni:

  1. Folositi mereu pe o roata rece, si intr-un spatiu bine ventilat!
  2. Aplicati la cca 25 cm de roata.
  3. Pe masura ce solutia actioneaza, aceasta isi schimba culoarea in rosu aprins sau mov. In functie de nivelul de contaminare.
  4. Rotile extrem de murdare pot necesita agitare cu o pensula moale.
  5. Lasati Sonax Xtreme Wheel Cleaner Plus sa actioneze timp de 10 minute. In cazul in care se usuca pe janta, pur si simplu reaplicati si clatiti cu apa sub presiune. De preferat cu un aparat de spalat cu presiune mare!

    ATENTIE! Produsul este gata de folosire. Nu diluati cu apa!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

X

Produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE au termen de livrare specificat in dreptul fiecarui produs. Aceste produse au un regim special de achizitie plata fiind posibila doar cu cardul On-Line sau prin Transfer Bancar. Nu este posibila achizitia acestora in sistem ramburs. Exceptie fac produsele din categoriile Accesorii Originale, Vopsea Retus OE care sunt marcate corespunzator.

Produsele din orice alta categorie care au termen de livrare 2-3 zile lucratoare se pot achizitiona folosind orice metoda de plata disponibila pe site.

Pentru orice alte intrebari legate de achizita produselor ce nu se afla in stocul nostru va rugam sa folositi formularul de contact


Produse asemănătoare

gift Transport GRATUIT la comenzile de peste 800 lei

Newsletter

* E-Mail: